<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2673450732304179712\x26blogName\x3d.::+Bla+Bla+Bla+::.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/\x26vt\x3d3469298043917987658', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>












Iou
Welcome here.Cahaya Kebijaksanaan itu maksud namaku ^^v
I AM WHO AM I
Nur Fatini bt Mohd Fuad. 28 0ct. A girl who is...Talkative. Hyperactive. and Creative. Teehee. 'Aku'. Maaf itu habit.
...
Berapa kali jatuh itu tidak bernilai, yang dikira adalah berapa kali kita bangkit. If Allah says yes, nobody can say no. Andai berdakwah, jangan buang namamu daripada senarai penerima dakwah.
stalk me

Alhamdulillah, leganya... posted on Monday, 31 October 2011 { 03:22

Woohoo!  What  a  relief !
Assalamualaikum  wa rohmatullahiwabarokatuh...  Kaifa ha  lukum?

Alhamdulillah, leganya.  Peperiksaan  akhir  tahun  hampir  tiba  ke  penghujungnya.  Hari  ni  second  last  day.  Rabu  ni  pulak  hari  last.  Tapi  seriously  rasa  lega  yang  amatlah  lepas-lepas  habis  exam  hari  ni.  Yelah, kesemua  sembilan  subjek  penting  yang  masuk  PMR  dah  habis  dijawab.  Alhamdulillah  memang  lega  cuma  rasa  menyesallah  pulak.  Baca  buku  tidak, online  je  memanjang.

 
Ahh,  whateverlah!  Segala-galanya  otakku  dah  perah.  Memang  tak  meletup  dahlah  kepala  aku  lepas  ni.  (amboi, hiperbolanya)

Tapi  lepas  dah  jawab  tadi,  rasa  menyesal  pulak.  Rasa  macam  nak  study  and  taknak  online  dah.  Terfikir  jugak,

"Macammana  kalau  tak  dapat  masuk 3a1?  Macammana  kalau  turun  kelas?  Macammana  kalau  result  periksa  teruk?  Macammana  kalau  umi  abah  kecewa?  Macammana  kalau  aku  kurus  nanti?  Macammana  aku  nak  cakap?  Apa  yang  aku  nak  tulis  dalam  blog  harini?"

Blablabla... Banyak  persoalan  yang  bermain  di  minda.  Banyak  tanda  tanya  tapi  tiada  jawapannya.  Ecehh, taip  lirik  lagu  lah  pulak.  (ok, aku  nak  start  merapu)

Rabu  ni  ada  lagi  2  subjek  yang  perlu  aku  jawab  tapi  tak  tersenarai  dalam  9  subjek  PMR.  Pendidikan  Seni  dengan  Pendidikan  Jasmani  je.  Aku  dah  bertekad.  Balik  sekolah,  jangan  harap  aku  nak  baca  buku  kecuali  komik  dan novel.  Hehehehe.. (buang  masa  je  menyesal  tadi)

Ahaha, oklah.  No ideas  laa.  Byebye, salam...