<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2673450732304179712\x26blogName\x3d.::+Bla+Bla+Bla+::.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/\x26vt\x3d3469298043917987658', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>












Iou
Welcome here.Cahaya Kebijaksanaan itu maksud namaku ^^v
I AM WHO AM I
Nur Fatini bt Mohd Fuad. 28 0ct. A girl who is...Talkative. Hyperactive. and Creative. Teehee. 'Aku'. Maaf itu habit.
...
Berapa kali jatuh itu tidak bernilai, yang dikira adalah berapa kali kita bangkit. If Allah says yes, nobody can say no. Andai berdakwah, jangan buang namamu daripada senarai penerima dakwah.
stalk me

Ablabliblu. Kung Shao hoo . -.- posted on Monday, 27 February 2012 { 08:01

Assalamualaikum w.b.t

11.53. Kay, waktu nih aku baru nak menaip. Tetiba rasa nak menaip tapi tadak tajuk. Eii eii, 11.53 malam ye, MALAM. Bukan pagi -.-

SORY FOR THE MEREPEK ENTRY TITLE -.-V


Tadi, aku dok tengok cerita Apa Celop -.- bolehlaaa, tak best sangat, tak boring sangat. Then, tengok pulak KungFu Hustle. Dah hafal jalan cerita. Kay, tapi still belum terlalu bosan bagi aku. Ouh, masih ditayangkan tu. Tak habis lagi.

Aku tertanya, BILA NAK DITAYANGKAN SHAOLIN SOCCER ? Rindu mehh nak tengok bola berapi tuu. Haha.

Ouh ouh, To my adikku , Nur Fikriyah, Happy befday. Harini befday dia. Aku ucap dah tapi saja nak ucap lagi :p

11.57. Lagi 4 minit, befday mak aku. Befday adik dengan mak aku berturut-turut ouh.. Adik aku 27 Feb, mak aku 28 Feb.

Happy Befday Umi >< ILEBIUU SO MUCH ! Hahaha.

Tapi aku rasa, mak aku takkan baca sebab aku takkan bagi link ni dekat dia :p hehe.

K arh, dah bosan taktau nak taip apa.

Pihak TV3, kalau ada terbaca nih, tayangkanlah pulak cerita Shaolin Soccer heh :p

Kbaii, KungFu Hustle dah habis. Aku pun dah nak paksa mata untuk tidoq. Daaa -.-

Assalamualaikum.