<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2673450732304179712\x26blogName\x3d.::+Bla+Bla+Bla+::.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/\x26vt\x3d3469298043917987658', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>












Iou
Welcome here.Cahaya Kebijaksanaan itu maksud namaku ^^v
I AM WHO AM I
Nur Fatini bt Mohd Fuad. 28 0ct. A girl who is...Talkative. Hyperactive. and Creative. Teehee. 'Aku'. Maaf itu habit.
...
Berapa kali jatuh itu tidak bernilai, yang dikira adalah berapa kali kita bangkit. If Allah says yes, nobody can say no. Andai berdakwah, jangan buang namamu daripada senarai penerima dakwah.
stalk me

Fed Up -_____- posted on Friday, 24 February 2012 { 00:25

Assalamualaikum..

Apa khabar heh ? Kfinee, aku tengah fed up nih -.-

Mark Zuckerberg tercinta, awat block komen ngan like kat akaun Facebook aku. Kesian aku tau :(

Nyehh bosan -.- Aku taktau nak buat apa dah ni. Alalalalala ~ Bermacam video dah aku bukak. Sakit kerongkong aku nyanyi. Hohoi, bising je aku,

Iklan sebentar : Makanlah Strepsils untuk melegakan tekak anda.,

Kembali lagi. Penyebok punya strepsils. Tak memasal menyelit kat entry aku. haihh la.

(~'.')~ And last-last, game Stick Run jugak yang jadi pilihan aku . Pfft.


Macam budak-budak ? Haha. Aku memang budak pun. Awet muda kan ^^.

Okeh, dah taktau nak update apo, nak pi on twitter pulak. Actually twitter nih aku dah lama buat. Cuma baru nak reti guna. haha. Sesiapa yang ada twitter, follow lah ye, https://twitter.com/#!/Bbcfatini . saya NoobTwitter. kay -.-v

Tadi kan tadi kan, aku pi Marrybrown lepas tuisyen. Kawan blanja . hoho. 40 ringgit duit dia. Aku tambah 8 ringgit. Jadi ah tuu kann kann. Habis lah jugak duit simpanan aku. Mana taknya, 40 ringgit yang aku simpan baru nih dah buat bayar Wifi. Lagi 8 ringgit pi makan tadi. Ahh asal kenyang.

Hehh, actually aku ada suka ushar someone dekat tuisyen. Tau paseipa ? Bukan sebab aku minat dia -.- tapi sebab hahahahahahaha. Gedik ehh nak tau. :P

Klah baii. Assalamualaikum. :)