<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2673450732304179712\x26blogName\x3d.::+Bla+Bla+Bla+::.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/\x26vt\x3d3469298043917987658', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>












Iou
Welcome here.Cahaya Kebijaksanaan itu maksud namaku ^^v
I AM WHO AM I
Nur Fatini bt Mohd Fuad. 28 0ct. A girl who is...Talkative. Hyperactive. and Creative. Teehee. 'Aku'. Maaf itu habit.
...
Berapa kali jatuh itu tidak bernilai, yang dikira adalah berapa kali kita bangkit. If Allah says yes, nobody can say no. Andai berdakwah, jangan buang namamu daripada senarai penerima dakwah.
stalk me

Leganya dah habis~ posted on Wednesday, 28 March 2012 { 04:31

Assalamualaikum warohmatullahiwabarokatuh.


Rindu giler giler lahh kat blog aku nih >< Rindu dekat Facebook, Twitter, aaa semua lah kann. Rindu jugak kat kengkawan maya aku :)



3 hari tak online. Garagara dok kat asrama. So, malas lah ken nak usung laptop pi sana. Kang hilang kang. Lagipun memang tak dibenarkan ;)


Aaaaaa, lega ! Fuhhhhhhhhhhhhhhhh. Serius tadi memang aku amat amat amat amat amat bersyukur lepas persembahan daripada SMK Sultanah Bahiyah dah habis. Aku rasa, persembahan kat Taman Budaya tadi tu lah yang paling terbaik pernah kitorang buat. Even sebelum nih tak pernah serius waktu berlatih. Takde satu pun yang mantap ahh.


Semalam waktu gi praktis memang dah dapat feel lah kan bahang pertandingan,. Hehe :B And semalam tak sangka pulak ang aku hampir-hampir tergelincir kat tangga. Dahlah betul-betul longkang depan tu. Maluuuu. Depan kawan lama aku pulak tuu = =' Ramai yang gelak haih.


Dahlah tu, bila malu, aku lari pi pegang tangan sorang kakak nih. Ingat kan pengarah kumpulan kitorang. Rupa-rupanya pengelola pertandingan. HAHAHAHAHAHA. MALUUUUUUUUUUUU ><

---------------------------------------------------------------------------------------------------


Tadi bangun awal giler. Pukul 5 pagi. Bangun mandi bersiap semua. Selesai bersiap pun pukul 8. Giler bhaii. 3 jam ! :O


Tapi ahh, memang puas gila gila. Haha. Harap-harap menang. InsyaAllah. Esok baru tau keputusan ;) Sebab tadi baru je persembahan giliran 1 - 7. 8 - 12 esok pulak.


K arh, nk pi online Twitter ngan Facebook pulak. Heh !


Follow lahh twitter aku ! *promote* :p


K baii, tq. Assalamualaikum.