<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2673450732304179712\x26blogName\x3d.::+Bla+Bla+Bla+::.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/\x26vt\x3d3469298043917987658', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>












Iou
Welcome here.Cahaya Kebijaksanaan itu maksud namaku ^^v
I AM WHO AM I
Nur Fatini bt Mohd Fuad. 28 0ct. A girl who is...Talkative. Hyperactive. and Creative. Teehee. 'Aku'. Maaf itu habit.
...
Berapa kali jatuh itu tidak bernilai, yang dikira adalah berapa kali kita bangkit. If Allah says yes, nobody can say no. Andai berdakwah, jangan buang namamu daripada senarai penerima dakwah.
stalk me

Pukul 2 pagi. Tak ngantukk lagiii . posted on Tuesday, 24 April 2012 { 11:07

Assalamualaikum warohmatullahiwabarokatuh.

K aku tengah bosan nih. Sekarang nih lagi 4 minit nak pukul 2. Aku tengah menjadi stalker. Stalk sana sini sinu situ dan sasusisosu.

Hujung minggu nih balik Kelantan. Oyeahh ! Bye Facebook, bye Twitter bye Blog untuk 2 hari -,- Sat je aku pi. Kalau dak mak aku bukan bagi pi. Tapi aku buat alasan kata nak buat Folio Sejarah. Nak pi interviu ayahngah aku. Dia pengusaha batik.


Senang ahh siket,. Taktau apa-2 tanya je. akyah kalut sangat.

Pagi tadi, dalam kereta, tetiba mak aku cakap nak balik Kelantan. Aku merajuk-rajuk nak ikut. Haha. Naseb jumpa alasan. Lama woo tak balik. Tambah-2 ayahngah aku pindah rumah pulak kan. Teringin nak pi wuwuu.

Tadi aku dok belek-2 oral. Dok hafal-2. Haih laa, taktau nak pi kat Teacher bilaa. Asal aku gi je, teacher busy. Asal teacher free, aku pulak busy. Haha. Tambah-2 lagi nak dekat HAC. Tambah-2 busy aku ngan teacher nye haa pun. Lagi 2 minggu lagi 2 minggu ><

Aaaaaahhhhh, lagu Ndoi Ndoi Dam tuh aku tak dapat key lagi. Tambah-2 dengan Kak Form 4, depa suara kecik. Payah nak cover hoii payah payah. Serius stress and frust lah jugak. Sakit tekak hahh menyanyi kuat kuat. Sakit tekak tegur banyak-2. Sakit tekak tak larat nak kata dah laa. Haiyoo,

Tapi nasib baik arh kelas tuh kira 'tempat release tension'. Memang release habehh ahh kan. Kak kak form 4 tuh semua pun jenis gila-gila. Otak wayar putus fius hilang spesies aku. Memang boleh buat geng ahh. Kamceng habess.

Yang paling tak tahannye, ada jugak akak akak yang jenis 'gelak mengilai'. Seram dengar. Hahahaha.Yang paling peliknya bila diorang panggil aku badut. Bagi aku, tak lawak tapi diorang gelak. Aku sorang je tak gelak. Diorang lain gelak. Japjap, sapa gila sekarang ? Diorang lahh. kan kan ? Gelak tak tau menahu.

Ahh aku dah start merepek. Yess i know -.-v K arhh, tadi ayah aku tegoq dah. Tanya-2 awat tak tidoq ? Aku juz jawab dah tido tadi.

Haa memang dah tido pun. Lepas Asar tadi, balik-2 sekolah, penat sangat. Terus bummm atas katil. Fuhh lega. Sampailah waktu Maghrib. Haha.

Akibatnya, nak tido skarang pun tak bulehh. Nasib lahh dah gosok baju skolah. Takyah pikir apo dah. Homework pun dh siap.

Malam nih aku rajin semacam woo. Taktau awat . Tetiba je. Dapat hidayah kot. Haha.

K k, aahhh, nak stop menaip. Tangan, please stop lahh, please.

K dia takmau stop jugak -__________________- *tampaq tampaq tangan*

Haaa, sakit dahh, k arh. Bye bye, assalamualaikum. =D