<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2673450732304179712\x26blogName\x3d.::+Bla+Bla+Bla+::.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/\x26vt\x3d3469298043917987658', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>












Iou
Welcome here.Cahaya Kebijaksanaan itu maksud namaku ^^v
I AM WHO AM I
Nur Fatini bt Mohd Fuad. 28 0ct. A girl who is...Talkative. Hyperactive. and Creative. Teehee. 'Aku'. Maaf itu habit.
...
Berapa kali jatuh itu tidak bernilai, yang dikira adalah berapa kali kita bangkit. If Allah says yes, nobody can say no. Andai berdakwah, jangan buang namamu daripada senarai penerima dakwah.
stalk me

Hari Pekerja. posted on Tuesday, 1 May 2012 { 03:21

Assalamualaikum warohmatullahiwabarokatuh.

Selamat hari pekerja buat semua para pekerja juga pelajar yang dah bertungkus lumus bekerja menyiapkan kerja sekolah. Harini cuti. Masa untuk berehat. Waktu untuk menghilangkan penat.

Tapi masalahnya sekarang nih aku teramat penat. Hahaa. Tau paseipa ? Taktau ? K takpaa, sapa lah nak amik tau woo :<

Bye.


------------------------------------------------------------------------------------------

Tadi kan tadi, aish laa. Aku taktau ape pasal dengan kereta umi aku. Alahaii, sat sat temperature naik. Mengada betul . Haha. Tadi sampai beberapa kali kena berhenti . Takleh nak teruskan perjalanan sampailah temperature turun balik.

Ada yang berhenti sama , dia mai tanya ayah aku apa yang rosak ? Polis peronda pun ada. Waktu polis mai tadi, takut aku. Ingatkan kena saman. Hahaaa.

Ada yang kata rosak gasket. Ada yang kata rosak water pump. Ahh, aku taktau apa gasket apa water pump. Tak paham aku bahasa kereta nih. Yang aku pasti, kereta tu memberi tanda supaya BELI BARU JELAAA. :P

Hahaha. Kalau lah umi nak beli baru, aku orang pertama yang akan syok. Tapi umi lah pulak merana sebab habis duit haihh. Takpatakpa. Alah membeli menang memakai. Umi kena cari yang berbaloi dan berkualiti.

Tadi pi hantar umi kat Tupah sebab kena jadi guru pembimbing para Kadet Polis Daerah Kota Setar di peringkat negeri. Kesiann haih , dahlah umi sorang kena jaga 40 murid. Sabo jelahh,. Depa percaya kat umi tuh. Sebab tuh umi dapat tanggungjawab tu.

Sampai lewat kat Tupah. Then waktu balik pun jadi benda sama. Serius penat. Kluar pagi tadi pukul 8 lebih. Then sampai rumah dalam pukul 5 petang. See ? Brapa jam kat luar ? Lewat garagara kereta. Sampai-2 rumah terus mandi. Segarkan badan. Sejukkan badan. Then fresh lah macam sekarang nihh. Haa, satgi kena buat homework pulak laa haih -.-

Naseb baik HAC nanti , aku tak jadi buat persembahan . Alhamdulillah. Tapi still kena berlatih. Haihlaa,

K arh. nak pi on Facebook pulokk : >>ADD LAH ADD LAH<< *promote sat :p

Then nak tweet tweet : >>FOLLOW LAH FOLLOW LAH << *promote lagi :p

Hahaa. K arh bye, kalau sudi add n follow lah. Kalau tak takpee -,- Bye salam :)