<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2673450732304179712\x26blogName\x3d.::+Bla+Bla+Bla+::.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/\x26vt\x3d3469298043917987658', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>












Iou
Welcome here.Cahaya Kebijaksanaan itu maksud namaku ^^v
I AM WHO AM I
Nur Fatini bt Mohd Fuad. 28 0ct. A girl who is...Talkative. Hyperactive. and Creative. Teehee. 'Aku'. Maaf itu habit.
...
Berapa kali jatuh itu tidak bernilai, yang dikira adalah berapa kali kita bangkit. If Allah says yes, nobody can say no. Andai berdakwah, jangan buang namamu daripada senarai penerima dakwah.
stalk me

Kem ! posted on Tuesday, 19 June 2012 { 08:52

Assalamualaikum warohmatullahiwabarokatuh.

I've been fine. Alhamdulillah. ;)

RESULT PREKSAAAAAAA !!! Okeh seriously sedih gilaaa gilaaaa. How dare you mid-Year exam T_T



Sejarah - B
Bahasa Inggeris - B
Disebabkan kedua-dua subjek di atas, HANCUR SUDAH HARAPAN 9A. Haishhh,

Kalaulah 75+ dah start A, cerah kembali harapan 9A aku. Masalahnya, ia hanyalah sebuah angan-angan wuwuuuuu, :'<

Okeh done about mid-year exam. And now, kembali ke topic. Baca title tuu ? Belom baca ? Hah pi baca.

Okeh done baca ? KEM ! Yeah Kem :3 Kem Pengawas Fasa 2 akan diadakan pada hari Rabu , 20 Jun 2012 iaitu esok di apa Baiduri Resort entah kan. HAHA. Tidoq dalam khemah woo tahun nih. Syiokkkk
~('.'~) ~('.')~ (~'.')~

Lama aku tak tidor khemah and sangat tak sabar sekarang nihh. Excited. Yeahh excited gilaaa sampaikan terlupa nak serahkan Borang Kebenaran Waris -.-' HAHA. Tadi excited sangat sehingga terasa malas nak pack baju segala. Tak boleh ka pi sehelai sepinggang ? -.-'

Kan best kalau tempat kem ada shopping complex. Asal baju busuk je, pi beli hat wangi. Asal baju kotor je, pi beli yang bersih. Asalkan tak cukup baju je, beli bagi cukup. Ohh indahnya tempat kem kalau cenggitu ;D HAHAHA


Tapi kalau seriously ada cenggitu, itu BUKAN CAMPING tapi SHOPPING = ='


Malam-malam macam ni lah yang nak start mengarut pun. Yalahh, tadi badmood sat. Nak hilang tension lah kejap kononnya ni. Gelak gelak kat kawan (gelak sensorang sebenarnya) sebab diorang kena hafal Karangan Arab. Aku takpayah *lariiii*


Syair Arab tu, alhamdulillah hafal dah. So, tak susah dahhhh.

Ehh, nak dekat pukul 12. Nak tidoqqqq. Takngantuk tapi nak paksa mata. Pejam pejam dan pejam ><'

Oke lah. Bye assalamualaikum ;D


p/s : Jemputlah datang baca lagi. #HAHA