<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2673450732304179712\x26blogName\x3d.::+Bla+Bla+Bla+::.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/\x26vt\x3d3469298043917987658', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>












Iou
Welcome here.Cahaya Kebijaksanaan itu maksud namaku ^^v
I AM WHO AM I
Nur Fatini bt Mohd Fuad. 28 0ct. A girl who is...Talkative. Hyperactive. and Creative. Teehee. 'Aku'. Maaf itu habit.
...
Berapa kali jatuh itu tidak bernilai, yang dikira adalah berapa kali kita bangkit. If Allah says yes, nobody can say no. Andai berdakwah, jangan buang namamu daripada senarai penerima dakwah.
stalk me

Segmen : Mari Berhijab posted on Wednesday, 13 June 2012 { 03:11

Assalamualaikum warohmatullahiwabarokatuh. :)

First time nak join ni -,-





Nampak gambar atas tu ? Nampak kan ? Kan kan ?
Tak nampak ? Bak kata Pak Belalang, kalau taknampak, pendek umur ;p

Cantik kan doodle itu ^^v and disebabkan doodle itu manyak cantik, aku nak join ini segmen. Segmen : Mari Berhijab. Tak perlu keluar duit pun. Ikut lah arahan dekat >>link ini<<

Oh ya, hijab. Hijab bermaksud menutup rambut. Tapi , buat para wanita dan perempuan di luar sana, alang-alang dah berhijab, lebihbaik menutup aurat terus ye tak ? Menutup aurat tak semestinya berhijab saja. And sebenarnya, memakai tudung tak wajib. Seriously, TAK WAJIB. Yang wajib adalah menutup aurat.

Bak kata Ustaz Azhar, "Pakai tudung tak wajib. Yang wajib tu menutup aurat. Kalau pakai tudung saji tu boleh menutup aurat, haa pakailah." 

Get it ? Aaa okelah. Terlebih cakap.

Mohon maaf apit sebab mengulas tentang tajuk segmen ini walaupun segmen ini walau sebenarnya tak perlu diulas pun = =
Terimakasih kalau dipilih untuk menerima doodle ini. Mohon letak nama Nur Fatini , warna oren. Warna warni pun takpa ;p 

Haha. Syukran. Assalamualaikum :)