<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2673450732304179712\x26blogName\x3d.::+Bla+Bla+Bla+::.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/\x26vt\x3d3469298043917987658', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>












Iou
Welcome here.Cahaya Kebijaksanaan itu maksud namaku ^^v
I AM WHO AM I
Nur Fatini bt Mohd Fuad. 28 0ct. A girl who is...Talkative. Hyperactive. and Creative. Teehee. 'Aku'. Maaf itu habit.
...
Berapa kali jatuh itu tidak bernilai, yang dikira adalah berapa kali kita bangkit. If Allah says yes, nobody can say no. Andai berdakwah, jangan buang namamu daripada senarai penerima dakwah.
stalk me

Senamrobik 1Malaysia posted on Tuesday, 10 July 2012 { 02:03

Assalamualaikum warohmatullahiwabarokatuh.

10 Julai 2012. Sekolah-sekolah di seluruh Malaysia mengadakan Senamrobik 1Malaysia. Aktiviti ini adalah untuk melaksanakan dan menjayakan gagasan 1Murid 1Sukan 1Malaysia.


Lebih kurang pukul 7.15 pagi tadi, tempat aku, Alor Setar dilanda hujan. Ohmyyy, takpa hujan rahmat. Waktu tu aku rasa macam, dibatalkan lah senamrobik tu haa. And waktu tu aku agak risau. Kalau dibatalkan, maksudnya PnP berjalan seperti biasalah kan ? Allah,

Bukan malas nak belajar. Bukan bukan. Tapi sebab buku aku tak bawak. --' Sebab semalam diorang buat pengumuman,

"Perhatian kepada semua guru dan murid SMK Sultanah..... , esok, 10 Julai 2012 akan diadakan aktiviti Senamrobik 1Murid 1Sukan 1Malaysia pada pukul 8 pagi. Jadi, semua murid diminta memakai baju rumah sukan masing-masing. PnP akan berjalan seperti biasa selepas waktu rehat."

So aku pun cuma bawak buku untuk selepas rehat jelah. Waktu tu, berdoa sangat-sangat harap-harap cikgu tak masuk. HAHA.

Pukul 8 pagi, pengumuman untuk suruh semua murid berkumpul masih belum dibuat. Kerisauan ohhh. 8.15. Mana pengumuman ni ? Mana mana ? And, akhirnya pada 8.30 pagi. Pengumuman masih belum dibuat -.- Haishlaaa.

8.43.

"Perhatian kepada semua murid. Sila buat pendaftaran pada borang yang diedarkan kepada setiap kelas. Pengumuman kedua, semua murid diminta berkumpul di tempat yang telah ditetapkan seperti berikut bagi menjalankan aktiviti Senamrobik 1Murid 1Sukan 1Malaysia. Murid Tingkatan 1 dan 3 di dewan terbuka. Tingkatan 2 dan 4 di dewan sekolah. Dan Tingkatan 5 dan 6 di bawah Anjung Petah Bicara. Pengumuman diulang, bla bla bla...."

Waktu tu, aku memang alhamdulillah dah. Feuhhh lega. Tapi cuma satu ja, Tingkatan 1 dan 3 di bawah dewan terbuka ? Seriously ? Dewan terbuka ? -.- Alahaiii, saja pun dewan terbuka tu besaq gila ! Dengan hujannya lah apa lah -_______________-

And kelas aku adalah kelas yang paling lewat turun. And i'm the last person. Biasalah pengawas --' Berkorban. lol. Tetiba,

"Semua murid 3A1 dan 3A2 sila ke dewan sekolah kerana tempat tidak mencukupi."

Waktu tu, semua murid 3A1 ngan 3A2 jerit yayyyy termasuklah aku. Haha bersyukur gila. Bayangkan lah, i'm the last person, kena duk dekat hujan -.- Saja pun memang best pun duk senamrobik bawah hujan kan. -.-

Seronok masuk dewan. Tempat ada. And di dewanlah Majlis Perasmian Senamrobik 1Murid 1Sukan 1Malaysia tu diadakan. Serius best. And aku pasti, dekat dewanlah tempat senamrobik yang paling best sebab majoriti cikgu ada kat situ termasuklah Pengetua, para Penolong Kanan and cikgu-cikgu yang pandai menari ;p Haha.

Seriously, dewan teramatlah gamat. x) Kawan aku kata, aku excited gilaaa. --' Haha biarlah. Sekolah pompuan takpa. Tak terbatas nak buat senamrobik. ;p

And aku tengok budak Bukhary pun buat oh senamrobik tu. Depa kata, kalau kat sekolah diorang tak buat pun. Gerak sikit-sikit je. Malu kat laki lol.

Haa itulah kelebihan sekolah sejenis oke ;p

Haha. K arh, asar dah. Bai assalamualaikum :)