<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2673450732304179712\x26blogName\x3d.::+Bla+Bla+Bla+::.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/\x26vt\x3d3469298043917987658', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>












Iou
Welcome here.Cahaya Kebijaksanaan itu maksud namaku ^^v
I AM WHO AM I
Nur Fatini bt Mohd Fuad. 28 0ct. A girl who is...Talkative. Hyperactive. and Creative. Teehee. 'Aku'. Maaf itu habit.
...
Berapa kali jatuh itu tidak bernilai, yang dikira adalah berapa kali kita bangkit. If Allah says yes, nobody can say no. Andai berdakwah, jangan buang namamu daripada senarai penerima dakwah.
stalk me

Taksabar nak PMR err posted on Tuesday, 28 August 2012 { 05:41

Errrrrrkkk. Alhamdulillah. Ehem. Assalamualaikum warohmatullahiwabarokatuh. Hai *lambai tangan*

Kaifa halukum ? :)


Kenyang ohhh. Harini, kami sekeluarga makan steamboat. Ehe. Buatan sendiri tauuu >.< Sodappp. Semalam buat kuah tomyam. Harini buat kuah sup ayam. Beli bok choi, kubis bunga, seafood nugget, err sotong apa entah, tofu, blabla aku tak ingat dah nama apa. Celur aje dalam sup tu. Sehingga menjilat jari tangan rasanya. Jari kaki over sangattt.

Lama tak update. Ecehh baru je 5 hari walhal = ='

Start esok, aku dan rakan sekelas serta rakan-rakan 'se-tingkatan' kesemuanya kena balik pukul 5 petang. 5 petang -.- Ulang. 5 petang. Haih

Sebelum ni, kalau orang tanya,

Unknown : Tini, hang balik sekolah pukul berapa ?
Aku : Aku ? Aku balik sekolah paling awal pun pukul 4.15. Kenapa ? :D
Unknown :  4.15 ? Paling awal 4.15 ? Paling lewat pukul berapa ?
Aku : Paling lewat errr hang nak qiamullail kat sekolah pun takpa.
Unknown : Ish lewat kot 4.15 tu. Aku balik paling awal pun pukul 1.

See ? -.-

Ehem. Trial PMR dah habis. And now, abang aku pulak sedang menghadapi trial SPM. Bila abang aku dah habis trial SPM, adik aku pulak UPSR. Selesai je dia UPSR, eh tetiba aku pulak kena masuk and amik test PMR. Then, abang aku pulak ke dewan SPM.

Demikianlah perjalanan kami sehingga bulan 11 nanti. Then cuti. Pastu Vietnam. Ehe cuti sakan lah kitorang tahun ni. Masing-masing dah takyah pikir pasal nak kena study. Nak kena cover pelajaran Form 1, 2, 3 or whatever lah kan. Weee tak sabarnya.

Sejujurnya, aku amatlah tak sabor-sabor nak habis PMR. Tapi aku sedar, sebenarnya persediaan masih belum cukup. Yeahhh i know it.

Umi. Tiap-tiap hari sejak bukak sekolah hari Ahad baru-baru ni, tiap tiap hari dok peringat aku tentang result trial aku. Tiap-tiap hari sedarkan aku. Emm. Aku tahu, she wants the best for me. Thanks.

Result aku, err cukup-cukup makan. Alhamdulillah. Umi ajak pi jumpa cikgu Rosaimah, tapi aku takmau. Sebabnya ? Aku segan. I cant achieve her target. Sory cikgu. Terimakasih sebab dah ajar and dah pesan kat saya. Terimakasih.

Ni kalau dia baca ni, haha mesti kena lah. Tatabahasa banyak salah. Ejaan salah. Bahasa rojak. Peribahasa tak ade. Ahaha lol.

Err okelah. Terlebih tulis dah. Kk bye asslamualaikum :)