<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2673450732304179712\x26blogName\x3d.::+Bla+Bla+Bla+::.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/\x26vt\x3d3469298043917987658', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>












Iou
Welcome here.Cahaya Kebijaksanaan itu maksud namaku ^^v
I AM WHO AM I
Nur Fatini bt Mohd Fuad. 28 0ct. A girl who is...Talkative. Hyperactive. and Creative. Teehee. 'Aku'. Maaf itu habit.
...
Berapa kali jatuh itu tidak bernilai, yang dikira adalah berapa kali kita bangkit. If Allah says yes, nobody can say no. Andai berdakwah, jangan buang namamu daripada senarai penerima dakwah.
stalk me

Lepas Cuti Satu... posted on Thursday, 4 April 2013 { 20:51

Assalamualaikum warohmatullahiwabarokatuh.

"Senang betul soalan ni. Soalan paling senang pernah aku jawab."
"Wahh senang kan soalan ni? Lagi senang daripada soalan Permata Pintar."
"Haah senang............lah sangat."

Ehem. Perbualan di atas menceritakan sedikit sebanyak mengenai soalan National Science Challenge. SENANG! senang sampai tak terjawab~


Heyya hey hoy. Tak sampai seminggu, eh eh, Fatini update blog? Haha ok. I go I go. I'll go right after finishing updating blog - ing (?)

Setelah seminggu bercuti, kemudian kembali ke sini. Tapi dah tak sampai seminggu, online mai update blog lagi. Hah meh nak cerita meh.

Ingatkan aku seorang aje lah yang tak suka pulang bermalam.

"Fatini tak suka pulang bermalam?" o.0

Haah tak suka. Bukan tak suka nak jumpa keluarga. Bukan tak suka nak bersukaria. Tapi tak suka apabila....... ehem dah sesuaikan diri, boleh adapt myself staying in the hostel and then I must go back n have fun just like my routine before I came here. And.... at the end of the holiday, I'll feel, resah. Tsk tsk. Bukan homesik, cuma sayang nak tinggal suasana. Err aci tak?

A day after holiday. Also the second day after the holiday, most of the students here was like.... mandom. Not in a good mood. Semua masih merasakan suasana rumah. Online di rumah, tido di rumah, bergembira gelak ketawa di rumah, study.... di rumah? Errr.

Tapi alhamdulillah, dah nak hampir seminggu dah ni, semangat kembali di asrama dah terasa. Rasanyalah...

And, minggu depan kepada minggu depan atau lebih senang minggu depan satu lagi, kami pelajar Tingkatan 4 MRSM Taiping akan menghadapi Ujian Selaras 1 yeayyyy. Sungguh aku tak dapat bayangkan bentuk ujian. Format baru. PMR berubah ke SPM. Moga-moga dipermudahkan...

Sekarang aku masih belum study, masih belum khatam mana-mana bab dalam mana-mana subjek, masih belum bersedia, emm.

Datang lepas cuti, macam-macam diupgrade. We got Taman Cahaya. Bulan Western Food.

Taman Cahaya. MRSM Taiping is the first and the only one school setakat ni yang mempunyai pokok eletrik. Ala-ala i-City tuuu. Kata cikgu, hehehe kami semua dah save RM10 untuk masuk i-City. Dekat sini pun boleh jumpa pokok tu hahaha.

Bulan Western Food. Amboi mampu ke tahan perut tu sebulan dinner tanpa nasi? Hohoho persediaan ke oversea kata Tuan Haji Rozali. Moga mampu~ Ramai merungut. Kata ini dan itu. Entahlah tapi bagi aku, ok aje buat western food. Sekurang-kurangnya tak lah rasa kempunan sangat nak makan western food. Emm bulan makanan barat ni sebenarnya dilancarkan di setiap MRSM. So semua dapat rasa...

Bagi aku, tak buat sebulan, tak buat berterusan, buat selang-selang pun ok. Minggu nasi. Minggu western.

Masa mencemburui nampaknya. Alahaiii aku tak curang ngan kau pun lah masa. Oklah, bye assalamualaikum. Jazakumullah :)