<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2673450732304179712\x26blogName\x3d.::+Bla+Bla+Bla+::.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cahaya-kebijaksanaan.blogspot.com/\x26vt\x3d3469298043917987658', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>












Iou
Welcome here.Cahaya Kebijaksanaan itu maksud namaku ^^v
I AM WHO AM I
Nur Fatini bt Mohd Fuad. 28 0ct. A girl who is...Talkative. Hyperactive. and Creative. Teehee. 'Aku'. Maaf itu habit.
...
Berapa kali jatuh itu tidak bernilai, yang dikira adalah berapa kali kita bangkit. If Allah says yes, nobody can say no. Andai berdakwah, jangan buang namamu daripada senarai penerima dakwah.
stalk me

Assalamualaikum 2012. posted on Saturday, 31 December 2011 { 18:43

Assalamualaikum warohmatullahiwabarokatuh.

First entry in 2012 ! Woohooo~
Alhamdulillah setakat ni hari aku berjalan dengan lancar and 2011 aku menutup tirai dengan hari yang menggembirakan bagi aku.


Walaupun bukanlah hari yang paling menggembirakan namun sudah cukup bagi aku menggelar 31 Disember merupakan antara hari yang menggembirakan. ?( Apo aku cakap ni =,=' )

31 Disember 2011. Hoho, semalam entah kenapa aku teringin lagi nak buat last entry sedangkan aku dah janji yang ENTRY NI merupakan last entry aku. So, aku pun tahan lah. Haish, perit jugak menahannya pun. Haha..

Semalam pun aku jarang online. Beberapa jam je. Err, kot. Hehh.

Tak sangka aku harini dah bergelar Budak Tingkatan 3 walaupun umur eden belum genap 15 tahun. Err, PMR. Dalam Facebook berlambak-lambak ulang pasal ni. -____________________- Geram !

Haha, aku baru darjah 3 alhamdulillah. ( taknak terima kenyataan >.< ) Nasib baiklah masih muda. Takdelah risau sangat pasal nak PMR. hoho~ = ='

Okeh, seriously walaupun PMR lambat lagi. And berbulan lagi tapi aku rasa macam esok nak PMR. So, aku bertekad InsyaAllah nak dapatkan 9A dalam PMR. So, aku dah takleh main-main tahun ni. Kena serious. Serious and serious. Takleh dahlah jadi budak malas nak buat keje sekolah. Takleh dahlah nak main-main belajar. Nak bersembang waktu kelas blablabla.. Grr, byebye, honeymoon year !

Lepas ni pun, maybe lah aku jarang update dah. hoho~

Okelah, taktau nak taip apo dah. Byebye. Assalamualaikum.